Cases

Et lille udpluk af nogle af de cases jeg har arbejdet på.

Small Danish Hotels

I samarbejde med Aleksander Mogensen fra Overblik Media, producerede vi fire film der skulle indkapsle de forskellige typer af hotel-tilbud, som Small Danish Hotels tilbyder: Kroophold, Storbyferie, Aktiv Ferie og Wellness & Spa.

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

VisitVejle

VisitVejle rakte ud til mig, i forbindelse med et ønske om at promovere naturoplevelserne i Vejles flotte Ådal.

En dags fotoproduktion blev iværksat og jeg drog med to statister ud, for at skyde still-billeder til promoveringen af naturturismen i Vejle Kommune. Først lidt før solen stod op, og senere lidt før solen gik ned.

JW Marriott, Mexico City

I maj 2023 var jeg et smut i Mexico for at skyde en content-produktion for JW Marriott Mexico City. Der skulle både laves en branding-film og en række still-billeder. Deres ønske var at repræsentere et ophold på hotellet med afslapning, selvforkælelse og smukke omgivelser midt i en ellers travl storby. Opgaven var et samarbejde med rejse-influenceren ViaLaLuna.

VisitDenmark

Opgaven var en fotoproduktion på Trapholt Kunstmuseum, Koldinghus og byen Christiansfeld. 

Det menneskelige element var vigtigt at få ind i billederne, da billederne skulle fremvise stederne fra et oplevelsesmæssigt perspektiv. Derfor blev der hyret to statister ind for at tilføre dette.

Destination Sønderjylland

I samarbejde med produktionsselskabet Enchabel og bureauet First Coffee, var jeg med på optagelserne af Destnation Sønderjyllands nye efterårs branding kampagne. Her havde jeg udover mine funktioner som B-fotograf og lys-assistent ansvaret for still-billederne der skulle leveres af de forskellige scener. 

Dette resulterede i en række stillbilleder af varierende scener der viser Sønderjylland frem som rejsedestination i efteråret.